Bestikksett 12 personer

Hardanger Bestikk

Bestikksett 12 personer

Nina-serien er en svært omfattende serie som inneholder alt du trenger til hverdag og fest. I serien... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Nina-serien er en svært omfattende serie som inneholder alt du trenger til hverdag og fest. I serien finner du bestikksett av ulike størrelser, og som kan suppleres med dessertsett, kakesett, biffsett, issett og mye mer. Serien inneholder også flere serveringsdeler og bestikkdeler som kniv, gaffel og skje kan også kjøpes. Nina er et eksempel på hvordan et klassisk design ender opp som en tidløs suksess. Bestikket låner elementer fra norsk natur og har en behagelig balansert form. Designet i 1998 av Odd Leikvoll. Hardanger Bestikk er i dag Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ble grunnlagt i 1953, og ligger i dag i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Nina er produsert i rustfritt stål, laget for å tåle mange år med bruk, og kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
7058673350482
Artikkelnummer:
335048
Merke:
Hardanger Bestikk

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.