Hardanger bestikk Julie kakespade
Hardanger bestikk Julie kakespade
Hardanger bestikk Julie kakespade

Hardanger bestikk

Julie kakespade

En moderne bestikkserie et elegant, matt uttrykk. Julie fra Hardanger Bestikk får du i fargene sølv ... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

En moderne bestikkserie et elegant, matt uttrykk. Julie fra Hardanger Bestikk får du i fargene sølv og tidsriktige dark rosé. Designer Per Finne har designet form og funksjon på en utmerket måte, noe som kjennes igjen i hvordan bestikket ligger ergonomisk riktig i hånden. Utganspunktet for bestikket var at serviser og glass i nyere tider har blitt større. Julie og Julie Dark Rosé er et ”lenger” bestikkdesign og dekker derfor store serviser spesielt fint.Hardanger Bestikk er i dag Skandinavias største produsent av bestikk i rustfritt stål. Bedriften ble grunnlagt i 1953, og ligger i dag i Kinsarvik, helt innerst i Hardangerfjorden, omringet av naturlig inspirasjon og historisk påvirkning. Julie er produsert i rustfritt stål av høyeste kvalitet, laget for å tåle mange år med bruk, og kan selvsagt vaskes i oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
7058673950170
Artikkelnummer:
395017
Merke:
Hardanger bestikk
Serie:
Julie
Kategori:
Serveringsbestikk
Opprinnelsesland:
Sverige

Spesifikasjoner
Bredde:
5,3 cm
Lengde:
27,7 cm
Design og materiale
Designer:
Per Finne
Farge:
Stål
Materiale:
Rustfritt stål
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.