1000 kroner igjen til fri frakt

Betaling

Faktura - betal innen 14 dager - Klarna

Ved betaling med faktura skal du betale innen 14 dager regnet fra den dagen varene sendes fra oss. For å kunne benytte denne betalingsmetoden behøver vi ditt fødselsnummer (11 siffer) og en godkjent kredittvurdering fra vår samarbeidspartner samt at ordren kan sendes til din adresse i folkeregisteret. For mer informasjon se Klarna sin hjemmeside

Kreditkort - Klarna

Når du registrerer en ordre og oppgir ditt kredittkortnummer, vil beløpet reserveres. Pengene vil ikke trekkes før varen er sendt fra den aktuelle butikken, eller du har hentet varen selv. På den måten er du trygg på at du ikke betaler for varer du ikke har fått.

 Uavhentet pakke.

Vi debiterer 150 kroner for varer som ikke blir hentet ut. Om du angrer bestillingen når pakken allerede har blitt sendt fra oss må du hente ut pakken og sende den tilbake til oss, ellers registreres pakken som ikke mottatt og debiteres automatisk.

Transportskader

Når du sender varer tilbake til oss står du selv for transportrisken og kosten. Om varen skulle komme fram skadet, skal du sende den tilbake til oss så vi kan sende deg et nytt produkt. Vi står for fraktkostnaden når det gjelder skadede varer.

Angrerett

Du har full angrerett i 14 dager etter at du mottok forsendelsen, forutsatt at du ikke har brukt produktet og at det returneres uskadet og i originalforpakningen.

Vennlig hilsen Tilbords

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER