Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Magnor Alba champagneskål 27 cl antique clear
Magnor Alba champagneskål 27 cl antique clear
Magnor Alba champagneskål 27 cl antique clear

Magnor

Alba champagneskål 27 cl antique clear

  • Munnblåst og håndlaget
  • Klassisk og tradisjonelt kryssmønster
  • Passer til champagne, cocktails, desserter, forretter, drinker, konfekt m.m.

799,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærheten


Denne varen er kun tilgjengelig i nettbutikken

Beskrivelse

Alba champagneskål 27 cl antique clear fra Magnor. Alba-familien har fått et nytt medlem. ALBA Champagneskål har vært etterlengtet! Endelig kan vi nyte de deiligste bobler i disse vakre glassene. Glassene er til for de store feiringer og hverdagens gyllne øyeblikk.

Glass-serien ALBA, formgitt av produktdesigner Teresa Bergerud, ble første gang lansert i 2012. De har siden da vært en av våre mest populære serier. Felles for alle glassene i Alba serien er de myke kurvene og gode størrelsene, samtidig som de er robuste og oppfordrer til bruk. Champagneskålene er designet med de samme myke kurvene og slipes med det klassiske Antique-mønster eller de moderne Fine line- stripene. Alba er munnblåst og håndslipt, og finnes nå i ni ulike varianter.

Alba Champagneskål kommer i både Fine Line og Antique.Magnor Glassverk ble grunnlagt allerede i 1896 i de dype grenseskogene på norsk side, Magnor, bare 3 km fra svenskegrensen (og 12 mil fra Oslo). De store skogene skulle gi brensel til de varmeslukende smelteovnene. Flere generasjoner dyktige designere og glassarbeidere har formet Magnor Glassverks historie. Mer enn 120 års tradisjon og erfaring innen håndlaget glass har kommet godt med og gitt verdifull kunnskap og erfaring. Utviklingen står ikke stille selv om årene går, men mye er fortsatt det samme når smeltet sand på magisk vis forvandles til funklende glass.

Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner i samarbeid med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag. Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hånd, med stor omsorg og kjærlighet av dyktige håndverkere.
Produktdetaljer
EAN:
7070549206174
Artikkelnummer:
324490
Merke:
Magnor
Serie:
Alba
Kategori:
Champagneglass
Opprinnelsesland:
Slovakia

Spesifikasjoner
Høyde:
15 cm
Bredde:
12 cm
Lengde:
12 cm
Kapasitet volum:
29 cl
Design og materiale
Designer:
Teresa Bergerud
Farge:
Klar
Materiale:
Glass
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Merkevaren

Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896. De er stolte av sin historie, men er også opptatt av å utvikle seg. Hvert år lanserer de to nye kolleksjoner. De ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle deres glass og krystallprodukter er laget for hånd.

Se flere produkter fra Magnor

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.