Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-50%
Ritzenhoff Drinkglass 54 cl 2 stk rosa
Ritzenhoff Drinkglass 54 cl 2 stk rosa
Kupong
Lagertømming

Ritzenhoff

Drinkglass 54 cl 2 stk rosa

  • Elegant, friskt og livlig utrykk
  • Sett stemningen med riktige glass
  • Tidløst design

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Klubbtilbud! t.o.m 3. desember får alle klubbmedlemmer 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på allerede nedsatte varer! Rabatten trekkes fra automatisk når du er innlogget. Ved Klikk & Hent trekkes rabatten ved henting og betaling i butikk. Gjelder ikke varer merket «bra deal», enkelte unntak, gavekort og kundebestillinger

Beskrivelse

Drinkglassene Sprizz fra Ritzenhoff har et elegant og livlig utrykk. Disse kan brukes til mange forskjellige drinker og er lekre til å ha en velkomstdrink i. Designeren, Romi Bohnenberg, var inspirert av middelhavs sommerkvelder når han laget disse. Sett av 2 glass i fin gaveeske.

H22.5, B9.5, L9.5 cm
Volum: 54 cl
Produktdetaljer
EAN:
4001852069050
Artikkelnummer:
46203602
Merke:
Ritzenhoff
Serie:
N/A
Kategori:
Longdrinkglass

Design og materiale
Farge:
Rosa
Merkevaren

Ritzenhoff er et tysk familieeid selskap som med en hundre år lang tradisjon produserer glass- og porselensprodukter i samarbeid med anerkjente designere fra hele verden. Produktene kjennetegnes av estetisk utforming og vakre gaveesker som med sine unike motiver blitt meget populære samlerobjekt.

Se flere produkter fra Ritzenhoff

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.