Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Spiegelau Definition universalglass 55 cl
Spiegelau Definition universalglass 55 cl

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Spiegelau

Definition universalglass 55 cl

  • Løvtynt, presist og delikat
  • Laget av blyfritt krystallglass
  • Tåler vask i oppvaskmaskin

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Definisjonen av det ultimate vinglass! Spiegelau Definition er det tynneste, mest presise, letteste og delikate glass vi noen gang har produsert. Disse løvtynne glassene vil løfte og fremheve de rette aromaene og duftene til din favoritt drikk. Når du hever glasset vil du bli svært forbløffet over at glasset kun veier rundt 100g til tross for sin størrelse. Definition er produsert ved Spiegelau-fabrikken i Tyskland.
Produktdetaljer
EAN:
4003322298120
Artikkelnummer:
1350101
Merke:
Spiegelau
Serie:
Definition
Kategori:
Vinglass

Spesifikasjoner
Kapasitet volum:
55 cl
Design og materiale
Farge:
Klar
Materiale:
Krystallglass
Material spesifikasjon:
Blyfritt krystall
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Vaskes i maskin eller for hånd
Merkevaren

Spiegelau er et tysk merke med bred kunnskap om glassproduksjon. Det er først nevnt i 1521, og har flere hundre års erfaring som har ført til en kombinasjon av høy kvalitet som gir kunden en ultimat opplevelse av den drikken de velger.

Se flere produkter fra Spiegelau

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.