Hopp til hovedinnholdet
Kähler Hammershøi Christmas krus 2023 33 cl
Kähler Hammershøi Christmas krus 2023 33 cl
Kähler Hammershøi Christmas krus 2023 33 cl
Lagertømming

Kähler

Hammershøi Christmas krus 2023 33 cl

Årets krus 2023 fra Hammershøi Christmas kolleksjonen til Kähler. Kähler hyller den spesielle nostal... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Årets krus 2023 fra Hammershøi Christmas kolleksjonen til Kähler. Kähler hyller den spesielle nostalgien og julens tradisjoner, og inviterer oss alle til å nyte denne fredelige og magiske tiden med det klassiske, moderne Hammershøi Christmas-serviset.
Julekruset 2023 fra Hammershøi Christmas rommer 33 cl - perfekt til varme juledrikker, fra tradisjonell gløgg i desember til kaffe når roen senker seg etter julemiddagen. Det er laget av porselen og er dekorert med en gjennomgående sedertregren, som i 2023-utgaven er dekorert med et rødt hjerte med røde julebær, en blå juletrepynt med en gullsnor og en liten fugl som har funnet veien på kanten på kruset. Se inni kruset, så vil du finne en liten overraskelse - en liten snømann midt i gløggen eller julekaffen.

Opp gjennom årene har de fine julemotivene blitt skapt av kunstneren Rikke Jacobsen, som nå tilføyer enda et streif av julemagi til det klassiske Hammershøi-serviset. I dag har Hammershøi Christmas nok deler til en komplett borddekking til alle måltider i desember, fra brunsj og lunsj til julemiddag.
Produktdetaljer
SKU:
161155
EAN:
5703779187723
Artikkelnummer:
690126
Merke:
Kähler
Serie:
Hammershøi Christmas
Kategori:
Krus
Opprinnelsesland:
Indonesia

Spesifikasjoner
Høyde:
10 cm
Bredde:
12,5 cm
Vekt:
0,341 g
Kapasitet volum:
33 cl
Design og materiale
Designer:
Hans-Christian Bauer & Rikke Jacobsen
Farge:
Hvit
Farge spesifikasjon:
Hvit med dekor
Materiale:
Porselen
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.