1000 kroner igjen til fri frakt

Brudebuketten

Mange mener at brudebuketten er prikken over i’en, og kanskje det viktigste tilbehøret til kjolen og bruden.

Valg av brudebukett er spennende, for det er så uendelig mange muligheter. Som brud vil du gjerne at brudebuketten skal inneholde favorittblomstene dine, favorittfargen din, og helst stå i stil med resten av bryllupet.

Som med det meste annet er det trender også når det gjelder brudebuketter. I perioder har det vært moderne med lange hengende brudebuketter, eller brudebuketter med en spesiell form, langstilkede blomster som bæres i armkroken eller brudebuketter som er formet som en helt rund kule med bånd som henger ned fra brudens håndledd. Det finnes også kreative designere som lager brudebuketter av blant annet papir, knapper og stoff. Brudebuketter laget av brosjer har også vært en internasjonal trend i noen år nå.

De fleste velger runde eller dråpeformede brudebuketter i dag, og de vanligste blomstene som blir benyttet er roser, cala, liljer og orkideer. Det kan være lurt å begynne med å velge et fargetema for bryllupet og tenke gjennom hva som er din stil. Se på bilder i magasiner og på nett, og finn ut hvilken variant du liker best. Brudebuketten må ikke nødvendigvis matche resten av blomstene og dekorasjonene i bryllupet. Helheten kan skapes gjennom stil og farger. Kroppsfasongen din spiller dessuten en rolle for hvilken bukettform du bør velge.

Det vanligste er å få laget brudebuketten hos en blomsterdekoratør. Da får du gode og profesjonelle råd. Ta gjerne med noen bilder av brudebuketter du liker, så får floristen et inntrykk av hva du er ute etter. Det er også en fordel å ha med et bilde av brudekjolen for å sikre at brudebuketten kompletterer kjolen. Husk matchende knappehullsblomst til brudgommen.

Dersom du skal lage brudebuketten selv, er det en lur idé å sette sammen en prøvebukett i god tid før bryllupet.

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER