1000 kroner igjen til fri frakt

Brudekjolen som sier ja!

Du har funnet den rette, men hvordan finner du den rette brudekjolen? Du kan begynne med å tenke på hva som passer din stil og personlighet. Skal brudekjolen være enkel, romantisk, utradisjonell eller klassisk? Vil du besøke en brudesalong, sy om en gammel brudekjole, gå for et mer uformelt antrekk eller skreddersy kjolen?

Dersom du begynner jakten på brudekjolen i en tradisjonell brudesalong, kan det være en fordel å bestille time tidlig på dagtid, for da er du mest opplagt. Hvis du er ekstra heldig, får du kanskje butikken helt for deg selv og kan ta deg god tid. Begynn med å finne rett kjolefasong til din kropp. Be personalet finne frem tre-fire brudekjoler med ulike fasonger. Da finner du snart ut hvilken fasong du kler og hva du ønsker å fremheve.

Ta deg god tid

Vær åpen for forslag fra erfarne ekspeditører, de kan overraske deg positivt. En brudekjole som ser helt feil ut på hengeren kan vise seg å være fantastisk på. Når du har funnet riktig fasong er det lettere å vite hvilke brudekjoler du skal prøve videre. Ta gjerne med venninner når du skal prøve brudekjoler, men stol på egen magefølelse.

Du kan gjerne prøve mange brudekjoler, men fortvil ikke dersom du ikke finner drømmekjolen med en gang. Det kan ta tid å finne den rette, og kanskje trenger du å komme tilbake senere eller prøve andre salonger. Husk å ta bilder av deg selv med brudekjolene, både forfra, bakfra og fra siden, slik at du kan gå gjennom bildene i ro og mak hjemme. Det er ikke uvanlig å få en aha-opplevelse når du får prøvingen litt på avstand.

 

Nytt eller brukt

En brudesalong er ikke nødvendigvis svaret selv om du skal gifte deg. Stadig flere velger mer utradisjonelle antrekk på bryllupsdagen, og det finnes vakre brudekjoler i både kjedebutikker, nisjebutikker og second hand-butikker. Noen velger å sy om en gammel arvet brudekjole, og det føles ekstra betydningsfullt å gifte seg i brudekjolen til noen man er glad i. Det har også blitt vanligere å designe brudekjolen selv, og så få den skreddersydd.

Årets brudemote

Vakre blonder er svært synlig blant sesongens brudekjoletrender. Det er også en trend med dype utskjæringer, både foran og bak. Du bør imidlertid være forsiktig med å velge en brudekjole kun fordi den er trendy akkurat nå. Du gifter deg forhåpentligvis bare en gang i livet, og du ønsker gjerne at brudekjolen skal oppleves like vakker når du ser på bildene i årene fremover.

Dersom du føler at du har funnet drømmekjolen er det ingen vits i å prøve flere. Det vil bare gjøre deg forvirret. Stol på at du har tatt det rette valget. Det aller viktigste er at du føler deg vakker i bryllupet ditt.

 

Lykke til!

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER