1000 kroner igjen til fri frakt

Brudgommens antrekk

Det er selvsagt viktig at også brudgommen er på sitt aller fineste i bryllupet. Valgene er flere enn man tror. Skal antrekket være kjole og hvitt, bunad, uniform, sjakett, dress eller smoking?

Du må også velge tilbehør som slips, sløyfe, halstørkle, mansjettknapper og sko. 
Har dere valgt et tema for bryllupet, bør bryllupsantrekket passe til dette. Det er naturligvis en fordel at din kjære er fornøyd med antrekket ditt og at det står i stil med hennes kjolevalg.

Dersom bruden har kjole i fargen ivory, bør du kanskje ha skjorte i samme nyanse. Bruker du helt hvit skjorte kan nemlig brudekjolen se litt gul og skitten ut. Det aller viktigste er likevel at du føler deg fin og komfortabel i antrekket ditt. 

Dress

Den tradisjonelle dressen er et enkelt og elegant alternativ også i bryllup. Sort, blå eller grå er de vanligste fargevalgene.

Trenden er at stadig flere brudgommer velger å investere i en lekker dress av høy kvalitet. Da har du et antrekk som kan brukes også ved senere anledninger!

Smoking

Dersom du vil ha et mer formelt antrekk, men ønsker å være moderne, er det verdt å satse på en stilig smoking. 
Smoking kan man beskrive som en mellomting mellom dress og kjole og hvitt. Smokingen består av sort eller mørk blå jakke med silkeslag, sorte bukser med silkebånd langs sidesømmene, hvit skjorte med skjortebryst og sort tversoversløyfe.

Sjakett

Sjakett er det tradisjonelle galla-antrekket på dagtid. Sjaketten består av en sort eller grå jakke med lange skjøter som er avrundet foran. Under har man en hvit skjorte og vest. Buksene er helgrå eller gråstripete. I halsen har man slips eller halstørkle med slipsknute (kravatt).

Kjole og hvitt

På samme måte som sjaketten er det tradisjonelle galla-antrekket på dagtid, er kjole og hvitt galla-antrekket på kveldstid.

Kjole og hvitt består av sort livkjole, sorte bukser med silkebånd langs sidesømmene, hvit skjorte med bryst, hvit vest og hvit sløyfe. Flosshatt benyttes utendørs. I dag er kjole og hvitt et relativt sjeldent syn i brylluper, fordi smokingen har begynt å ta over som galla-antrekk.

Bunad eller uniform

Det blir stadig mer populært å gifte seg i bunad eller uniform. Mannen kan gjerne bære bunad selv om bruden har brudekjole. Dersom du velger bunad eller uniform har du gjerne alt tilbehør allerede, og trenger bare å stryke skjorten og pusse sko og sølv.

Du kan lese mer om brugdommens antrekk her: http://www.skikkogbruk.no/index.php?id=12&nid=106

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER