Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Vår gave til dere: Norges beste startpakke til brudepar.

Vi har Norges beste tilbud til brudepar

Hos Tilbords får dere mer bryllup for pengene. En liste hos oss gir dere mange ekstra fordeler.

Et bryllup markerer en ny start sammen. Men hva skal man ønske seg? Tilbords har hjulpet mange brudepar og bryllupsgjester med å velge riktige gaver. En god liste gjør det enkelt for gjestene å gi brudeparet en gave de virkelig ønsker seg - noe de kan glede seg over og bruke til hverdags og fest i mange år fremover. En oversiktlig og godt organisert liste hindrer både feilkjøp og dobbeltkjøp. Tilbords har mange års erfaring med bryllup og ønskelister, og hjelper gjerne med å lage den perfekte bryllupslisten for dere.

 Hos Tilbords får dere mer bryllup for pengene. En liste hos oss gir dere noen ekstra fordeler:  

 

Norges største bryllupsliste. På nett og i butikk.

Vi har et stort utvalg av serviser, glass, kjøkkenutstyr og interiør. Dere velger selv om dere vil lage listen i deres lokale Tilbords butikken, eller her på nettsiden. Våre bryllupseksperter i butikk vil være til god hjelp, så vi anbefaler at dere tar turen innom. I nettbutikken finner dere Tilbords kjerneutvalg, men vær oppmerksom på at produktutvalget kan variere noe i butikkene våre.

 

Gavekort på 500,- når dere lager ønskeliste hos oss.

Alle brudepar får et gavekort på 500,- når de lager liste hos oss med verdi på kr 5000 eller mer. Gavekortet kan benyttes i alle Tilbords butikkene.

  

Få inspirasjonsboken “Til bords – Livets store anledninger”.

Lager dere en liste hos oss får dere praktboken ”Tilbords - Livets store anledninger” til en verdi av kr. 499. En flott inspirasjonskilde på veien til drømmebryllupet.

10% rabatt på gjenværende varer på listen.

Skulle det være igjen varer på ønskelisten, får dere 10 prosent kompletteringsrabatt på alt i hele seks måneder etter bryllupsdagen.

 

Gavekort på 1500,- ved handel over 15000,- på listen deres.

Alle brudepar som har hatt handel på over 15000,- på listen, mottar et gavekort på 1500,- på SMS i etterkant av bryllupet. Gavekortet kan benyttes i alle Tilbords butikker i hele landet.

 

Nyhetsbrev med masse bryllupsinspirasjon og tips.

Vi kan bryllup, og hjelper gjerne til gjennom hele planleggingen. Dere mottar e-poster fra oss med huskelister, tips og inspirasjon til bryllupsplanlegningen.

 

Glade bryllupsgjester med gaver som gleder.

Og sist, men ikke minst: glade gjester som får muligheten til å gi en gave som brudeparet setter stor pris på. 

Selv om dere lager ønskelisten på nett er det likevel lurt å besøke nærmeste Til bords butikk, og legge inn flere ønsker lokalt. Vi har egne bryllupseksperter som vet alt om å sette sammen den ultimate bryllupslisten.

 

Velkommen Tilbords!

Lag bryllupslisten her eller finn din lokale Tilbords butikk her.

 

 

Tilbake