1000 kroner igjen til fri frakt

Bryllupsbordet er dekket

Når det dekkes til bryllup, er det for å ære brudeparet, men også for å gjøre stas på gjestene som kommer. Det er mange måter å gjøre det på, men det viktigste er å finne det uttrykket som gjenspeiler dere som par.

Hvis dere er uformelle og lekne er spreke farger et godt alternativ, mens klassiske og romantiske par gjerne velger hvite duker og roser på bryllupsbordet.

Blomster på bordet er nok en selvfølge for mange, men husk at de ikke bør være høyere enn at gjestene fint kan se hverandre over dekorasjonene. Bryllupsblomstene kan likevel være sjenerøse og store. De blomstene man oftest ser i bryllupssammenheng er roser, hortensia og fresia, men det trenger ikke være så tradisjonelt. Velg gjerne bryllupsblomster ut ifra årstiden eller stedet dere er på.

Personlig touch på bryllupsbordet

Om dere skal holde bryllupsselskapet hjemme og ønsker en personlig touch, kan det være dekorativt å pynte med sølvkoppene dere hadde som barn med en liten blomst i, eller andre elementer som er typisk dere. Bryllupsblomstene må nemlig ikke være i vaser – de kan stå i kopper og glass, eller ligge på bordet. En blomst på hver kuvert sammen med bordkortet er også lekkert. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Er dere et par som liker friluftsliv, kan det være et godt alternativ å ta med naturen inn i borddekorasjonen. Mose, kongler og blomster kan fint danderes på bryllupsbordet og gi et lekkert resultat sammen med servise og bordkort. Velg lys og servietter som harmonerer i skogens farger. Det blir garantert unikt og personlig.

Tradisjonell bryllupspynt er gjerne hvite damaskduker, lekre borddekorasjoner hvor roser er gjennomgående, hvite porselenstallerkener og krystallglass. Sølvbestikket er kanskje også hentet fram og pusset til den store dagen.

Få flere gode tips til hvordan du kan dekorere bryllupsbordet på Pinterest.

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER