1000 kroner igjen til fri frakt

Bryllupskaken - la smaken bestemme

Vakkert design i samspill med nydelig smak er den perfekte oppskriften om du ønsker at bryllupskaken skal bli festens midtpunkt!

Når man planlegger bryllup er det mange gjøremål som skal krysses av to do-listen. Det er likevel noen punkter som stikker seg ut som viktigere enn andre.

Prikken over i’en i et gjennomført bryllup er en deilig, smakfull bryllupskake til glede for brudepar og gjester.

Hvilken bryllupskake skal du velge?

Selveste kakekongen Pascal har følgende tips i jungelen av kakevalg:

– Etter tre, fire timer ved middagsbordet er det ofte så vidt du orker mer! Da gjør det godt med noe friskt og litt syrlig i munnen. Det er nok derfor mange velger vår bryllupskake med pasjonsfruktmousse og bringebær. Når det kommer til kaketrender, så er jeg kanskje litt kjedelig og klassisk. Det aller viktigste for meg er nemlig smak, smak, smak. Det er det som er inni bryllupskaken som er det viktigste. Vi ser jo en del av disse store amerikanske bryllupskakene som ser veldig imponerende ut, men det er ingen god smak på dem. For å få etasjene i disse bryllupskakene til å stå oppå hverandre trenger du masse kakebunn og smørkrem, som gjør kaken veldig kompakt. Det gir dessverre ikke en god smaksopplevelse, mener Pascal.

 

Sett av tid til prøvesmaking

Og for å komme frem til den perfekte smakssammensetningen anbefaler Pascal å sette av tid for prøvesmaking.  

– Dette er den viktigste dagen i ditt liv, og da er det viktig å finne den perfekte bryllupskaken. Den finner du ikke uten å komme på prøvesmaking. Slik kan man danne seg et bedre bilde av hva man ønsker. Ofte fokuserer man kun på utseendet, også når det kommer til det virkelige liv, det er det du blir tiltrukket av. Men du må ikke glemme at det viktigste er det som er inni bryllupskaken, smiler franskmannen. 

Planlegg godt

Men det er ikke til å komme bort fra at bryllupskaken blir viet mye oppmerksomhet under den store dagen, ettersom det tradisjonelt sett er brudeparet som sammen deler det første kakestykket – på romantisk vis.

Har du et øye for detaljer og ønsker at bryllupskaken skal komplementere temaet i bryllupet, bør du absolutt også sette av litt ekstra tid til hvordan bryllupskaken skal se ut. Her kan glasuren farges i alle regnbuens farger og bare fantasien stopper deg når det gjelder pynten. Men når bør bryllupskaken være i boks?

– Du bør bestemme deg ganske tidlig, gjerne tre måneder i forveien, sier Pascal. 

Dette bør et kakebord inneholde

Når den gjeveste bryllupskaken er på plass, er det fortsatt mer å tenke på. Kakebordet skal jo gjerne krydres med enda flere smakseksplosjoner. 

– Kakebordet bør inneholde litt av alt. Noe som er friskt, gjerne bryllupskaken, noe med sjokolade som passer godt til kaffekoppen, gjerne noen lekre og smakfulle makroner! Og her i Norge er det viktig å få med kransekaken. Det blir heller ikke bryllup om ikke bestemor har satt en av sine kakespesialiteter på bordet, avslutter han. 

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER