1000 kroner igjen til fri frakt

Dekk bryllupsbordet i bohem-stil

Bohemstilen på bryllupsbordet kan tas i mange retninger: Alt fra veldig rustikk til romantisk.

 Anette har latt seg inspirere av følelsen av å løpe barbeint i gresset med en blomsterkrans på hodet.

 - Blomster fra engen settes i vaser i ulik størrelse og form for å understreke stilen. De skal stå litt her og der, og sammen med strå skaper de et litt uvørent uttrykk, samtidig som det ser ordentlig ut, sier hun.

 -Det samme gjelder kubbelys i ulik høyde, satt rett på bordet. Det er nok til at uttrykket blir litt annerledes; mindre stramt og mer lekent. Bordet er vakkert dekket, men likevel ikke så stivt, mener Anette.

 Til duken har hun brukt forstoff. Mønster på duk og servietter har hun selv trykket med stempler kjøpt på Panduro, for å gi en mer avslappet og sommerlig stil. Blomstene rundt servietten er surret som en liten krans, med tynn grønn blomsterståltråd. Anette har også fått med det lille ekstra som skiller seg ut på bordet.

 – Kandissukkeret i glassene er litt rampete – det gir gjestene noe å sutte på mens de venter, og er et morsomt element på bordet.

På bordet: Valencia servise, sharing øl-/vinglass fra Tilbords, Vino Classico vannglass fra Stjernholm, Boblen vaser fra Magnor Glassverk, glasskarafler heter Hammershøy og er fra Kähler, vase heter Old English Vase og er fra Holmegaard.

På skjenk: Alwa vase, Hammershøi lysestaker og vaser fra Kähler.

Alt fra Tilbords.

Passer til: Paret som liker det litt løst, ledig og lekent. Gjestene stiller ikke nødvendigvis i cocktailkjole, men i sommerantrekk.

bryllup_bohem

bryllup_bohem

bryllup_bohem

bryllup_bohem

bryllup_bohem

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER