Dekket til fest med Angelina

Feminint og Romantisk, Lyst og Delikat

 

Lyst, delikat og med leken bruk av servise  og tilbeh ør inviterer denne borddekningen til en stemningsfull, men ikke altfor høytidelig festmiddag.

 

Bordet er dekket med klassiske Angelina Platinum fra Royal Porcelain, selveste bestselgeren blant serviser. Her er det romantiske ytterligere forsterket med duse farger i rosa-familien, roser i så vel kaffekopper som telysbeholdere, og hjerteformede bordkort.

Andre små detaljer er bruken av de små vannglassene som telyseholdere og solitaire-vaser. Prikket over i-en er de forseggjorte serviettkomposisjonene, som er små dekorasjoner i seg selv: To servietter, en mønstret og en ensfarget, lekkert bundet sammen og pyntet med en liten sommerfugl. Hemmeligheten bak et spennende festbord ligger i detaljene!


Les mer om Angelina og bestill fra nettbutikken her

 

 

 

3 Tips til festbordet

 

Tip 1: Lekent og personlig 
En rose i en kaffekopp og håndlaget bordkort hektet i glasset - mer skal det ikke til for å gjøre en personlig vri på borddekkingen!

 

Tip 2: Delikate detaljer
Et klassisk servise som Angelina Platinum kan få et helt nytt utrykk gjennom tilbehøret. Her blir det romantiske mønsteret ytterligere forsterket gjennom en rosa og feminin serviett på hver kuvert. 

 

Tip 3: Lysende dekor
Lag din egen komposisjon ved å samle og sette sammen lys og blomster. Her har vi brukt Finn Schøls glassvase Boblen, et langt lys i høy glasstake og et eksklusivt kubbelys i lakk fra Cleo Home - alt på et lysfat i hamret metal.

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER