1000 kroner igjen til fri frakt

Det fargerike bryllupsbordet

Lek gjerne med farger, men styr unna fellene. Det er nemlig de små fargedetaljene som skaper den rette stilen på det fargerike bryllupsbordet.  

Farger er noe mange liker og setter pris på. Anette har denne gangen brukt gult, blått, rosa og grønt, men det er ingenting i veien for å bytte ut den ene eller den andre fargen. Fersken kan for eksempel være et fint alternativ.

– Det kan fort bli for tungt og mektig om man bruker for mye farge. Lekenheten er derfor understreket med de små detaljene. Tallerken med sølvkant gir et lett inntrykk, og det grønne er surret sammen til en ball med sølvtråd for å ta opp sølvfargen fra kanten på serviset.

 Anette har fått med flere detaljer for å skape riktig inntrykk.

-Vasene fra Kähler er ikke for stive, og hovedblomsten er i en gjennomsiktig vase som gir et lett inntrykk. Det samme gjelder glasslysestakene. Store sølvkandelabre ville gjort det tyngre med én gang.

 Også andre elementer bidrar til den rette stemningen.

 –  Bordkortene er plassert på glasset i stedet for på bordet. Sammen med hvit damaskduk, servietter med satengsløyfer, små telys innimellom, noen få blader fra roser, hortensia ved hver kuvert, oasis og margeritter skaper det en fin sammenheng.

 

På bordet: Silver Line servise, Naomi vann- og vinglass, Classic bestikk, Silence krystallysestaker, Hammershøi-vaser fra Kähler, Boblen vase fra Magnor Glassverk, damask-løpere over duk fra Tilbords.

På skjenk: Hammershøy lysestaker fra Kähler.

Alt fra Tilbords.

Passer til: Dette er stilen for par som liker det tradisjonelle.

bryllup_fargerik

bryllup_fargerik

bryllup_fargerik

bryllup_fargerik

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER