Royal Copenhagen Fluted Contrast krus 33 cl petrol
Royal Copenhagen Fluted Contrast krus 33 cl petrol

Royal Copenhagen

Fluted Contrast krus 33 cl petrol

  • En perfekt miks mellom det estetiske og det funksjonelle
  • Elegant og moderne design
  • Ideel for daglig bruk - både innendørs og utendørs

339,-

Ikke på nettlager

Beskrivelse

Riflet Contrast krus - Petroleum 33 cl.

Riflet Contrast representerer en perfekt miks mellom det estetiske og det funksjonelle. Designet er elegant og moderne, skapt ut fra en dyp respekt for Royal Copenhagens historie og tradisjoner. Kolleksjonen er preget av sterke farger og de tradisjonelle, dekorative riflene, som først ble introdusert i 1775 og er blitt ett av Royal Copenhagens kjennetegn. Dens funksjonelle design er en hyllest til dansk minimalisme og er ideell for daglig bruk og spesielle anledninger, - både innendørs og utendørs. Riflet Contrast representerer god smak, og er designet for det moderne mennesket som nyter livet til det fulle. Designer H.C. Gjedde. Contrast-kruset tåler oppvaskmaskin (og mikrobølgeovn), men det anbefales å ta av silikonet før vask.
Produktdetaljer
EAN:
5705140720478
Artikkelnummer:
1016836
Merke:
Royal Copenhagen
Serie:
Fluted Contrast
Kategori:
Krus

Spesifikasjoner
Høyde:
9.5 cm
Bruddgaranti:
For å gi deg trygghet når du bruker ditt nye Royal Copenhagen-porselen, tilbyr vi en bruddgaranti. Vår bruddgaranti gir deg rett til å motta et nytt, tilsvarende produkt uten omkostninger. For å være dekket av bruddgarantien må du registrere ditt nye porselen på https://www.royalcopenhagen.com/breakage-warranty senest 90 dager fra kjøpsdatoen.
Design og materiale
Designer:
H.C. Gjedde
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Petrol
Materiale:
Porselen
Material spesifikasjon:
Porselen, silikon
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Tåler microovn:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.