-30%
Royal Copenhagen Blue Elements kopp m/skål 25 cl
Royal Copenhagen Blue Elements kopp m/skål 25 cl
Royal Copenhagen Blue Elements kopp m/skål 25 cl
Lagertømming

Royal Copenhagen

Blue Elements kopp m/skål 25 cl

  • Med velkjente blomstermotiv
  • Dekorert med en nydelig og intens kongeblå farge
  • Skaper et unikt uttrykk for enhver bordsetting

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Blå Elements høyhankskopp og skål 25 cl. Blå Elements-serviset er dekorert med en intens kongeblå farge. På hver del har det velkjente blomstermotivet fått lov til å vokse vilt på lekne og overraskende måter. Blå Elements er vakker alene, men kan også kombineres med Hvit Elements eller den tradisjonelle Musselmalt Riflet-kolleksjonen for å skape et muntert og særegent middagsservice.

Designet av Louise Campbell. Håndmalt. Kan vaskes i oppvaskmaskin og tåler mikrobølgeovn.
Produktdetaljer
EAN:
5705140712527
Artikkelnummer:
1017049
Merke:
Royal Copenhagen
Serie:
Blue Elements
Kategori:
Kopper

Spesifikasjoner
Bruddgaranti:
For å gi deg trygghet når du bruker ditt nye Royal Copenhagen-porselen, tilbyr vi en bruddgaranti. Vår bruddgaranti gir deg rett til å motta et nytt, tilsvarende produkt uten omkostninger. For å være dekket av bruddgarantien må du registrere ditt nye porselen på https://www.royalcopenhagen.com/breakage-warranty senest 90 dager fra kjøpsdatoen.
Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Hvit/blå
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.