Design House Stockholm Lightning Block lampe mini
Design House Stockholm Lightning Block lampe mini
Design House Stockholm Lightning Block lampe mini

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Design House Stockholm

Lightning Block lampe mini

  • Gir en flytende effekt
  • Industriell form
  • God og funksjonell lyskilde

1 341,-

På nettlager
Kan sendes til butikk
BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Beskrivelse

«Jeg traff faktisk en nerve, absolutt. Folk elsker denne kontrasten mellom det som ser ut som en isbit, og så den varme lyspæren inni. Resultatet var magisk for meg, for plutselig så jeg denne flytende, glødende lyspæren: å se den flytende i luften inne i kuben var så vakkert». Harri Koskinen Block Lamp fra Harri Koskinen er garantert en klassiker. Og her er fantasien virkelig i spill. Den sterke kontrasten mellom glass som en nesten evig og veldig taktil substans, og den industrielle formen på en Edison-lyspære som lyser opp når du slår på bryteren. En design som er en skulptur, men også helt klart en funksjonell lyskilde. Harri Koskinen deltok i en glass-workshop som designstudent i Helsinki for 25 år siden. Han fikk i oppdrag å kreere en gave til et sølvbryllup og ville lage en innpakning som var en integrert del av selve gaven. Etter mange forsøk med forskjellige gaver ble han fascinert da han plasserte en lyspære inni de to glassblokkene som var produsert i formen han hadde laget. Block Lamp oppfylte ikke kriteriene i workshop'en, men Harri laget likevel 40 av dem til seg selv. Alle ble solgt den kvelden han presenterte dem. Fire år senere ble de tatt inn i MOMAs permanente designsamling.
Produktdetaljer
EAN:
7350021831897
Artikkelnummer:
1115-0000
Merke:
Design House Stockholm
Serie:
Lightning Block
Kategori:
Bordlampe

Spesifikasjoner
Høyde:
7,5 cm
Bredde:
12 cm
Lengde:
7 cm
Lengde på ledning:
200 cm
Design og materiale
Designer:
Harri Koskinen
Farge:
Svart
Farge spesifikasjon:
Svart ledning
Materiale:
Glass

Andre kjøpte også

Lignende produkter

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.