Bodum Bistro kjøkkenmaskin 4,7L svart
Bodum Bistro kjøkkenmaskin 4,7L svart

Bodum

Bistro kjøkkenmaskin 4,7L svart

  • Lekkert og innovativt design
  • Elter enhver form for deig, kaker eller krem
  • Kraftig 700 watts motor

3 999,-

Ikke på nettlager

Beskrivelse

Bodum Bistro kjøkkenmaskin i svart er en kraftfull assistent på kjøkkenet. Med den romslige bakebollen på 4,7 liter har du god plass til å lage både kaker, desserter og bakverk.

Kjøkkenmaskinen fra Bodum tilbyr syv forskjellige hastigheter og er utstyrt med en motor på 700 watt. Maskinen har med andre ord kraft til å bistå deg med en rekke ulike oppgaver, enten om det er å elte brøddeig eller vispe krem til perfeksjon.

Inkludert sammen med maskinen følger en praktisk tilbehørspakke: deigkrok, universalvisp og ballongvisp. De ulike delene er enkle å montere på og fjerne, slik at du raskt kan bytte mellom ulike oppgaver. Det følger også med et deksel som holder ingrediensene på plass i bollen og minimerer søl. På undersiden er det plassert sugekopper som holder maskinen stabil og trygg på kjøkkenbenken.

Bodum Bistro kjøkkenmaskin har et lekkert og innovativt design som passer godt inn på ethvert kjøkken. Den er også enkel å rengjøre, med avtakbare deler som kan vaskes i oppvaskmaskinen.
Produktdetaljer
EAN:
699965360191
Artikkelnummer:
1310030
Merke:
Bodum
Serie:
Bistro
Kategori:
Kjøkkenmaskiner

Spesifikasjoner
Mål spesifikasjon:
234 x 397 x 343 mm
Tilbehør:
Deigkrok, universalvisp og ballongvisp medfølger
Design og materiale
Farge:
Svart
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.