-30%
Mepal Campus drikkeflaske 0,4L spring
Lagertømming

Mepal

Campus drikkeflaske 0,4L spring

  • Pop-up flasken lukker helt tett
  • Fås i mange flotte farger og motiver
  • Laget i robust og støtsikkert ABS materiale

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Mepal drikkeflaske med Spring Flowers motiv. Den kjente og robuste drikkeflasken rommer 400 ml, har praktisk silikonstropp og et smart popup-system med munnstykke, som enkelt løses ut ved å trykke på en knapp, og som samtidig er enkelt å demontere og rengjøre. Gjennom generasjoner har barn brukt Mepals Campus skoleprodukter til matpakken og drikkevarer. Pop up flasken lukker helt tett, slik at det ikke vil lekke væske ut i skolesekken. Tryk på knappen på siden av lokket, og flasken er klar til å drikkes fra, trykk deretter på munnstykket og flasken lukker tett igjen. Flasken fås i mange flotte, klare farger og med mange forskjellige tøffe og søte motiver. ABS er et robust og støtsikkert materiale, som har en blank og dekorativ overflate. Produktet er velegnet til oppvaskmaskin, men ikke til mikroovn og fryser.
Produktdetaljer
EAN:
8711269999814
Artikkelnummer:
15300
Merke:
Mepal
Serie:
Campus
Kategori:
Drikkeflasker

Spesifikasjoner
Høyde:
18.5 cm
Bredde:
6.5 cm
Lengde:
7 cm
Vekt:
140 g
Design og materiale
Farge:
Multi
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Nei
Gasstopp:
Nei
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Vedlikehold:
Produktet er velegnet til oppvaskmaskin, men ikke til mikroovn og fryser.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.