-30%
Magnor Zeppeliner hengelampe liten hvit matt
Magnor Zeppeliner hengelampe liten hvit matt
Magnor Zeppeliner hengelampe liten hvit matt
Lagertømming

Magnor

Zeppeliner hengelampe liten hvit matt

  • Munnblåst og håndlaget kunstglass
  • Inspirert av gamle luftskip med karakteristiske striper
  • Designet av Katinka von der Lippe

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Skap en unik og sofistikert atmosfære i hjemmet ditt med Zeppeliner hengelampen. Denne vakre lampen er laget av munnblåst og håndlaget kunstglass, som gir den et eksklusivt og luksuriøst preg. Perfekte striper krever håndverk av ypperste klasse fra glassblåserne i glasshytta på Magnor. De karakteristiske stripene, inspirert av gamle luftskip, gir lampen et særegent og tidløst design som vil imponere enhver besøkende.

Zeppeliner hengelampen er ikke bare et kunstverk, men også et funksjonelt belysningsalternativ. Med en lysstyrke på 320 lumen og en maks effekt på 30.0 W, vil denne lampen lyse opp ethvert rom på en behagelig og stemningsfull måte.

Lampen leveres med en lang ledning på 300 cm, slik at du kan enkelt plassere den der du ønsker. Den er lett å installere og passer perfekt over spisebordet, i stuen eller på soverommet.

Med en matt hvit farge og lekre detaljer i polert messing, gir Zeppeliner hengelampen en elegant touch til ethvert interiør. Den er også enkel å vedlikeholde – bare tørk den av med en fuktig klut for å holde den i fin stand.
Produktdetaljer
EAN:
7026172048513
Artikkelnummer:
204851
Merke:
Magnor
Serie:
Zeppeliner
Kategori:
Taklampe

Spesifikasjoner
Høyde:
21.5 cm
Bredde:
12.5 cm
Lengde:
12.5 cm
Vekt:
1.35 kg
Lengde på ledning:
300 cm
Tilbehør:
Leveres uten pære
Garanti:
5 år
Tekniske spesifikasjoner
Lumen:
320
Sokkel:
Stor
Kan dimmes:
Nei
Energimerking:
A+
Design og materiale
Designer:
Katinka von der Lippe
Farge:
Hvit
Farge spesifikasjon:
Matt hvit
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Glass, messing
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Vaskes med fuktig klut
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.