-50%
Magnor One vase 40 cm blå
Magnor One vase 40 cm blå
Magnor One vase 40 cm blå
Magnor One vase 40 cm blå
Magnor One vase 40 cm blå
Lagertømming

Magnor

One vase 40 cm blå

  • Elegant vase med myk og langstrakt form
  • Formgitt av Finn Schjøll
  • Kommer i tre lekre utførelser

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

ONE er en elegant vase i kunstglass med myk og langstrakt form. Den kommer i tre lekre utførelser i klar, blå og grønn skinnende krystall, og er formgitt av blomsterdekoratøren og tv-profilen Finn Schjøll.

Inspirasjonen er hentet fra Finn Schjølls vidunderlige blomsterverden. Han har laget en unik og luksuriøs vase som med sin lekre form og sobre lysspill, er et smykke i hjemmet. Vasen krever bare en enkel blomst eller noen få strå eller blader. ONE kan skinne helt alene, eller også som flere i en glamorøs gruppe. Den er like aktuell hele året igjennom, og er et sobert kunstprodukt.

Høyde: 40 cm
Produktdetaljer
EAN:
7026172071016
Artikkelnummer:
207101
Merke:
Magnor
Serie:
One
Kategori:
Vaser

Design og materiale
Farge:
Blå
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.