-30%
Mepal Tab bento m/ matboks rosa
Mepal Tab bento m/ matboks rosa
Lagertømming

Mepal

Tab bento m/ matboks rosa

  • Holder den medbragte maten fersk, smakfull og adskilt
  • Bruk til sandwicher, salater, frukt og lignende
  • Laget i robust og støtsikkert ABS materiale

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Robust Take a break matboks, holder den medbragte maten fersk, smakfull og adskilt. Kan brukes til sandwicher, salater, frukt og lignende. Matboksen er bentodelt og inneholder en bentoboks med lokk samt en fruktgaffel. Mål 17 x 12 x 6,5 cm. Bento er benevnelsen på en japansk matpakke, som tradisjonelt inneholder ris, kjøtt eller fisk samt en siderett med tilberedte grønnsaker. Maten oppbevares i bokser med små og store inndelinger og forskjellige uttagbare beholdere. De kan være laget av billig engangspapp eller være kunstferdige lakkesker.Mepals Take-a-break bentomatbokser er produsert i ABS-plast - et støtsikkert og robust materiale, som egner seg for oppvaskmaskin, men er ikke egnet til mikroovn og fryser.Matboksen finnes i forskjellige smarte farger og størrelser, så den passer til enhver smak og appetitt. Så ta en pause når du er på farten, og nyt de medbrakte delikatesser. Se også Take-a-break kjøleelement, som holder lunsjen enda mere innbydende og fersk.
Produktdetaljer
EAN:
8711269947716
Artikkelnummer:
240363
Merke:
Mepal
Serie:
Tab
Kategori:
Matboks

Spesifikasjoner
Høyde:
6.5 cm
Bredde:
12 cm
Lengde:
18.8 cm
Vekt:
320 g
Design og materiale
Farge:
Rosa
Vedlikehold og bruk
Induksjon:
Nei
Gasstopp:
Nei
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Nei
Tåler microovn:
Nei
Kan fryses:
Nei
Varmebestandig:
Nei
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.