-30%
Rosendahl, karen blixen ramme 6.5c forgy
Rosendahl, karen blixen ramme 6.5c forgy
Lagertømming

Rosendahl

karen blixen ramme 6.5c forgy

Slipp for alvor julestemningen inn i hjemmet ditt med denne forgylte hjertebilderammen. Dette er en ... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Slipp for alvor julestemningen inn i hjemmet ditt med denne forgylte hjertebilderammen. Dette er en del av en serie fra Rosendahl som har tatt utgangspunkt i Karen Blixens tanker og fascinasjoner. Ole Kortzau har stått for designen av en serie med oppheng til den herlige juletid. Her finner du blant annet denne hjertebilderammen som er enkel og elegant å ha hengende. Det følger med både et blått og et rødt bånd, slik at du selv kan velge hvilken farge som passer best inn i boligen din. La det pynte i vinduskarmen eller på juletreet midt i den store stuen. Hjertebilderammen måler 6.5cm og rengjøres ved bruk av en fuktig klut. Pussemiddel må ikke benyttes.
Produktdetaljer
EAN:
5709513323136
Artikkelnummer:
32313
Merke:
Rosendahl

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.