-30%
Rosendahl, karen blixen sløyfe 6.5c forg
Rosendahl, karen blixen sløyfe 6.5c forg
Lagertømming

Rosendahl

karen blixen sløyfe 6.5c forg

Her får du et oppheng som er en del av Karen Blixens Jul fra Rosendahl. Dette opphenget er en del av... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Her får du et oppheng som er en del av Karen Blixens Jul fra Rosendahl. Dette opphenget er en del av en juleserie som er inspirert av Karen Blixens kjærlige tankegang. Sløyfen er forgylt og måler 6,5 cm. Det gjør dette opphenget til den perfekte utsmykningen i vinduene dine, og du kan også bruke det i juledekorasjonen eller på bordet. Du kan selv velge om du vil la det henge for seg selv eller om du vil kombinere det med andre oppheng fra samme juleserie. Båndets farge er opp til deg. Du får nemlig med både et blått og et rødt når du kjøper denne sløyfen. Sløyfen tåler ikke pussemiddel, og rengjøres best ved bruk av en fuktig klut.
Produktdetaljer
EAN:
5709513323143
Artikkelnummer:
32314
Merke:
Rosendahl

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.