-30%
Rosendahl Karen Blixen hjerte girlander 7 cm forgylt
Lagertømming

Rosendahl

Karen Blixen hjerte girlander 7 cm forgylt

  • En del av Rosendahls serie med Karen Blixens Jul-julepynt
  • Tidløst oppheng

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Det søte opphenget med hjertegirlander er en del av Rosendahls serie med Karen Blixens Jul-julepynt og er laget av designer Ole Kortzau. Opphenget er både feminint og robust, og den tidløse designen sikrer at du kan ha glede av opphenget i mange år. Du kan hele tiden utvide samlingen med flere oppheng fra samme serie, eller du kan blande med annen julepynt. Det er helt opp til deg. Skap den spesielle julestemningen som du drømmer om, og legg merke til hvordan julefreden langsomt senker seg over hjemmet ditt. Opphenget med hjertegirlander er 7 cm høyt og kan for eksempel brukes som dekorasjon på juletreet.
Produktdetaljer
EAN:
5709513324966
Artikkelnummer:
32496
Merke:
Rosendahl
Serie:
Karen Blixen
Kategori:
Julepynt

Spesifikasjoner
Høyde:
7 cm
Bredde:
8 cm
Design og materiale
Designer:
Ole Kortzau
Farge:
Gull
Materiale:
Sink
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.