-30%
Victorinox Kebony kjøttøks 18 cm brun
Lagertømming

Victorinox

Kebony kjøttøks 18 cm brun

  • Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon
  • Laget i rustfritt stål med treskaft
  • Ergonomisk formet skaft

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Victorinox kjøttøks 18 cm i rustfritt stål med treskaft. Kjøttøksen veier 600 gram og egner seg til oppdeling av større stykker der det ikke holder med en vanlig kokkekniv for å få jobben gjort. Skaftet er ergonomisk formet og gjør at kjøttøksen ligger stødig i hånden når man jobber med den.Victorinox er et gammelt kvalitetsmerke på kniver fra Sveits.Det begynte med de verdensberømte "Swiss Army Knives" og produserte etterhvert kniver både til profesjonellt bruk og til "hobby kokker".Victorinox har fokus på kvalitet, innovasjon og tradisjon.I de senere år også produserer de i tillegg andre produkter som klokker, reiseartikler og dufter.
Produktdetaljer
EAN:
7611160502216
Artikkelnummer:
46200776
Merke:
Victorinox
Serie:
Kebony
Kategori:
Kokkekniver

Spesifikasjoner
Høyde:
32 cm
Bredde:
9.4 cm
Lengde:
2.5 cm
Vekt:
833.333 g
Design og materiale
Farge:
Tre
Material spesifikasjon:
Stål og Kebony
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Ja
Håndvask anbefales:
Ja
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.