-30%
Sabor Ultimate sandwichgrill svart/grå
Sabor Ultimate sandwichgrill svart/grå
Lagertømming

Sabor

Ultimate sandwichgrill svart/grå

  • Smelter ost og gir passelig stekt skorpe på få minutter
  • Slipp-lett belegg som gjør at maten ikke setter seg så lett fast
  • Lag både sandwich og panini med alle ingredienser du ønsker

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Smelter ost og gir passelig stekt skorpe på få minutter. Grillen har slipp-lett belegg som gjør at maten ikke setter seg så lett fast. Du kan lage både sandwich og panini med alle ingredienser du ønsker. Grillen har lysindikator som slukker når grillen har oppnådd nok varme. Den tar kun 3 min å få passelig varm. Grillen skal aldri komme i kontakt med vann. Dette skader produktet og kan føre til kortslutning! Rengjøres med tørkepapir eller en fuktig klut. Det er lettest å rengjøre før grillen er fullstendig nedkjølt, men den skal ikke være veldig varm. Rester fjernes med en børste eller et redskap i tre eller plast. Vis forsiktighet med skarpe gjenstander, og unngå å skrubbe.
Produktdetaljer
EAN:
7070549124638
Artikkelnummer:
46203116
Merke:
Sabor
Serie:
Ultimate
Kategori:
Toastjern og bordgriller

Spesifikasjoner
Høyde:
8.5 cm
Bredde:
18 cm
Lengde:
25.5 cm
Vekt:
2.125 kg
Lengde på ledning:
0,75 m
Garanti:
5 år
Tekniske spesifikasjoner
Motorkraft:
1500W
Design og materiale
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Grå, svart
Materiale:
Stål
Material spesifikasjon:
Stål 18/0, ABS, aluminium, krom
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Grillen skal aldri komme i kontakt med vann. Dette skader produktet og kan føre til kortslutning! Rengjøres med tørkepapir eller en fuktig klut. Det er lettest å rengjøre før grillen er fullstendig nedkjølt, men den skal ikke være veldig varm. Rester fjernes med en børste eller et redskap i tre eller plast. Vis forsiktighet med skarpe gjenstander, og unngå å skrubbe.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.