Holmegaard, juleflaske 2019 70cl
Holmegaard, juleflaske 2019 70cl

Holmegaard

juleflaske 2019 70cl

Årets juleflaske fra Holmegaard Christmas er designet av Jette Frölich. Her får du et vakkert motiv ... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Årets juleflaske fra Holmegaard Christmas er designet av Jette Frölich. Her får du et vakkert motiv som inneholder noen av julens beste farger. De grønne, røde og gule nyansene gir en hyggelig stemning, samtidig som at motivet alltid vil fortelle en historie. Denne juleflasken rommer 70 cl, og den kan med fordel brukes til julespriten. Flasken er 20.5cm høy. Det kan være ved dessertbordet eller til kveldskaffen, hvor den passer perfekt inn på julebordet. Kombiner denne juleflasken med de små juleglassene fra samme serie, så kan du få med alle de fine motivene som alle er relatert til hverandre. Inspirasjonen er nemlig hentet på én og samme reise nordpå. Håndvask anbefales.
Produktdetaljer
EAN:
5706422103385
Artikkelnummer:
4800600
Merke:
Holmegaard

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.