-30%
Bjørn Wiinblad Christmas julekrans 25 cm
Bjørn Wiinblad Christmas julekrans 25 cm
Lagertømming

Bjørn Wiinblad

Christmas julekrans 25 cm

  • Rustfritt stål
  • Unik gaveidé
  • Signatur silkebånd

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Denne elegante julekransen fra Bjørn Wiinblad måler 25 cm i diameter og er laget i metall som er forgylt med messing. På toppen av julekransen er det et signatursilkebånd, slik at den vakre kransen kan utsmykke et vindu, et juletre eller en trollgrein. Formen og detaljrikdommen på den yndige kransen er karakterisert av Wiinblads gjenkjennelige strek og design, som er den røde tråden i alle hans kreasjoner. Julekransen er den største i Wiinblads julekransserie, som består av i alt tre forgylte kranser. Ønsk den søte juletid velkommen med denne vakre kransen som både kan pynte for seg selv eller i samspill med de to andre kransene.
Produktdetaljer
EAN:
5709513570424
Artikkelnummer:
57042
Merke:
Bjørn Wiinblad
Serie:
Christmas
Kategori:
Julepynt
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
1 cm
Design og materiale
Farge:
Gull
Materiale:
Rustfritt stål
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.