-30%
Kähler Nobili telyslykt 25,5 cm varm grå
Lagertømming

Kähler

Nobili telyslykt 25,5 cm varm grå

  • Samleobjekt
  • Dansk design
  • Håndskårne lyshull

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Kähler er kjent for sin keramikk og sitt porselen, og derfor har de også skapt Nobili, som er en enkel og vakker juleserie til deg. Her finner du blant annet denne telyslykten som måler 25,5 cm i høyden og passer perfekt inn i den moderne boligen. Lykten forestiller et juletre, og kommer i en varm grå glasering. De mange hullene i telyslykten reflekterer lyset på en helt spesiell måte og gir den et vakkert og varmt uttrykk. Du kan velge å kombinere flere forskjellige størrelser fra serien eller bare plassere denne lykten for seg selv. Bache og Bendix Becker står bak den flotte designen.
Produktdetaljer
EAN:
5703779182223
Artikkelnummer:
692459
Merke:
Kähler
Serie:
Nobili
Kategori:
Lyslykter og telysholdere
Opprinnelsesland:
Kina

Spesifikasjoner
Høyde:
25,5 cm
Vekt:
400 g
Design og materiale
Designer:
Bache & Bendix Becker
Farge:
Grå
Farge spesifikasjon:
Varm grå
Materiale:
Porselen
Material spesifikasjon:
Benporselen
Vedlikehold og bruk
Vedlikehold:
Tørk av med fuktet klut
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.