Kähler Hammershøi lysestake 7,5 cm bjørk
Kähler Hammershøi lysestake 7,5 cm bjørk
Lagertømming

Kähler

Hammershøi lysestake 7,5 cm bjørk

Den flotte designen fra Hammershøi har blitt tolket i en ny versjon av Hans-Christian Bauer. Kähler ... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Den flotte designen fra Hammershøi har blitt tolket i en ny versjon av Hans-Christian Bauer. Kähler lanserer derfor Hammershøi i en ny farge, som beholder de myke og runde formene samt det flotte, riflede mønsteret fra den klassiske serien. Her får du en rekke lysestaker, som kommer i en farge med navn birch, og som er produsert i stentøy. Denne lysestaken måler 7,5 cm og er en av fem forskjellige staker i serien. Bruk den alene eller i kombinasjon med flere forskjellige størrelser og former. Den tar seg spesielt godt ut sammen med de gule og grønne nyansene, og den er derfor også den perfekte lysestaken til bordet. Tåler ikke oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
5703779182858
Artikkelnummer:
692473
Merke:
Kähler

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.