Mac Gavesett m/ kokkekniv og grønnsakskniv GSH-31

BRA DEAL – et godt kjøp, hele året. Kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud.

Mac

Gavesett m/ kokkekniv og grønnsakskniv GSH-31

  • Håndslipt og sylskarp
  • Perfekt balansert
  • Lekker design

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Mac, GSH-31 gavesett. Inneholder MBK-85 kokkekniv/smidd. Bladlengde 22 cm, PKF-50 grønnsakskniv/smidd. Bladlengde 12,5 cm.

Knivene har stålovergang mellom skaft og blad. Tilhører profesjonelle serien. Kokkekniven brukes til å hakke terninger, grønnsaker, urter, kjøtt og fisk uten bein i skiver. Grønnsakskniven eller skrellekniven brukes til grønnsaker og frukt. I tillegg inneholder settet SR-85 keramisk slipestav som sliper og polerer kniven for å opprettholde skarpheten. Mac knivene er produsert i Seki City, Japan. Knivene har barberhøvel skarphet og perfekt balanse.

Mye av knivene er produsert for hånd, og hver eneste kniv blir håndslipt. Stålet er rustfritt med høyt innhold av kullstoff. Legert med krom, molybden og vanadium. Eggen slipes bratt, og holder lenge på skarpheten før du må etterslipe. Slipes på stein, keramisk sliper eller diamantsliper med en vinkel på 10-15 grader. Bruk ikke knivene på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som Mac har designet for det.

Knivene vaskes for hånd og tørkes godt eter bruk. Skaftet er fremstil av bjørk. Oppbevar knivene på en magnetlist eller i en knivblokk så eggen ikke skades.
Produktdetaljer
EAN:
4950673107024
Artikkelnummer:
GSH-31
Merke:
Mac
Serie:
N/A
Kategori:
Knivsett
Modell nr:
GSH-31

Spesifikasjoner
Mål spesifikasjon:
Bladlengde 22 cm og 12,5 cm
Design og materiale
Farge:
Svart
Material spesifikasjon:
AUS 8
Materiale på skaft:
Magnolia pakka tre
Hardhet:
Mellom 57-60 HRC
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Slipevinkel:
10-15 grader
Vedlikehold:
Kvalitetskniver skal behandles med omtanke. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen. På småbein og harde emner brukes en kokkekniv som går under betegnelsen kløyver.
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.