Finn flyten på kjøkkenet

Vellykket matlaging krever høy presisjon og god timing. Da trengs utstyr som leverer varene. Når tempoet og temperaturen på kjøkkenet stiger, trenger du verktøy som hjelper deg å oppnå resultatet du ønsker og kan være stolt av. Med skikkelig utstyr er det enklere å finne flyten og lage mat som imponerer. Ikke minst blir matlagingen morsommere.

Sabor er en profesjonell serie designet for hjemmebruk. Den møter yrkeskokkens krav om ergonomisk funksjonalitet, og utførelsen er designet med tanke på skandinaviske kjøkkenforhold. Kjøkkenutstyret er designet i industrielt kvalitetsstål og herdet sikkerhetsglass, laget for å vare.

Sabor er laget for å tåle røff bruk og høye temperaturer. Samtidig er det er lett å holde ved like, og enkelt å holde rent.

«Når jeg skal velge kjøkkenutstyr liker jeg at det er vakkert og tidløst, men det må tåle å brukes hardt. Sabor dekker mine behov. Det er holdbart, behagelig å bruke og har en vakker design. Dette er noe mine barn kan arve!» - Charlotte Mohn Gaustad

Mesterkokken Charlotte Mohn Gaustad , som er en av kokkene i Fingrene av fatet, bruker også Sabor-produktene fra Tilbords på hjemmebane.

Snitte, kutte, banke, flambere, dampe, sautere. Smake, servere, imponere. Sabor.


X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER