Grillpanne palm 26x26 cm

Le Creuset

Grillpanne palm 26x26 cm

Le Creusets grillpanne i støpejern har en innvendig sort emalje som er spesielt fremstilt til matlag... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Le Creusets grillpanne i støpejern har en innvendig sort emalje som er spesielt fremstilt til matlaging som krever høye overflatetemperaturer. Pannens form gir størst mulig stekeflate, og det integrerte håndtaket gjør det enkelt og sikkert å håndtere pannen. Den rillete overflaten lager innbydende grillstriper på biffer, tunfiskbiffer, lakseburgere, reker, kylling eller grønnsaker. Grillpannen fås i et bredt utvalg av Le Creusets velkjente farger, så den matcher kjøkkenet og din personlige Le Creuset-samling. Pannen kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, og tåler dessuten både ovn og rengjøring i oppvaskmaskin.
Produktdetaljer
EAN:
24147260578
Artikkelnummer:
1200578
Merke:
Le Creuset

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.