Stekepanne palm 28 cm

Le Creuset

Stekepanne palm 28 cm

Le Creusets stekepanne i støpejern med trehåndtak har et utall av anvendelsesmuligheter, blant annet... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Le Creusets stekepanne i støpejern med trehåndtak har et utall av anvendelsesmuligheter, blant annet steking av biffer og grønnsaker. Trehåndtaket blir ikke varmt ved matlaging, og pannen er derfor grei å håndtere uten bruk av grytekluter. Støpejernspannen fås i et bredt utvalg av Le Creusets velkjente farger, slik at den matcher resten av samlingen og/eller kjøkkenet. Den innvendige sorte emaljen er spesielt fremstilt for matlaging som krever høye overflatetemperaturer. Pannen kan brukes på alle varmekilder inklusiv induksjon, men tåler hverken ovn eller oppvaskmaskin pga. trehåndtaket.
Produktdetaljer
EAN:
24147255413
Artikkelnummer:
1200579
Merke:
Le Creuset

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.