Le Creuset, rund gryte 5,3l palm
Le Creuset, rund gryte 5,3l palm

Le Creuset

rund gryte 5,3l palm

Gryten fra Le Creuset er en kulinarisk klassiker som har vært elsket av kokker verden over i nesten ... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Gryten fra Le Creuset er en kulinarisk klassiker som har vært elsket av kokker verden over i nesten hundre år. Den er perfekt utformet for gryteretter, ovnsstekt kjøtt, supper, langtidssteking og bakverk, og er alt du trenger for å lage minneverdige måltider med fristende smaksbilder og intens dybde.
Støpejern leder veldig godt varme, så du får best resultater av å lage mat på lav eller middels varme - selv når du steker eller bruner. Varm pannen gradvis opp for å få mat som smaker fantastisk og er jevnt stekt. Hvis du må bruke høyere temperaturer, bør du senke innstillingen så snart den ønskede temperaturen er nådd

Renhold:
Vent til produktet er kjølt ned før du vasker det.

Tørk bort eventuelle rester fra basen og sidene. Hvis mat sitter fast, bør du fylle produktet med varmt såpevann og la det stå i bløt i 15 til 20 minutter før du vasker som vanlig.

Ikke bruk grove rengjøringsmidler eller metall, harde, grove eller svært stive vaskesvamper eller koster på noen av overflatene.

Tørk godt etter vask og oppbevar på et tørt sted.
Produktdetaljer
EAN:
24147264163
Artikkelnummer:
21177264262430
Merke:
Le Creuset

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.