1000 kroner igjen til fri frakt

Hold av datoen

De fleste setter en dato for bryllupet sitt i god tid, og selv om man har veldig lyst, er det for tidlig å sende ut de formelle bryllupsinvitasjonene. Da er det perfekt å sende ut et forhåndsvarsel; en «hold av datoen» for å sikre at gjestene reserverer datoen for deres bryllup.


Det vanlige er å sende bryllupsinvitasjonene 2–4 måneder før bryllupet. Hvor lenge før avhenger av tid på året og hvor langt gjestene må reise. For å sørge for at bryllupsgjestene har mulighet til å komme, har det derfor blitt stadig vanligere å kontakte dem i god tid, gjerne opp til et år i forveien, og be dem holde av datoen – eller «save the date» som det heter på engelsk. Formålet er å unngå at gjestene legger andre planer på denne datoen, spesielt hvis bryllupet er om sommeren og i ferier.

Innhold

I tillegg til å bekrefte at man er ønsket som bryllupsgjest på en bestemt dato og sted, velger mange å gi gjestene et lite hint på hvordan bryllupet blir gjennom fargevalg og tema. Det kan derfor være lurt å bestemme seg for dette før dere sender ut «hold av datoen»-kortene.

Digitale muligheter

Trykking og utsendelse av «hold av datoen»-kort kan fort bli en kostbar affære, og siden vi oftere er i nærheten av en pc enn postkassen, har det blitt vanligere å sende «hold av datoen» digitalt. Dette kan være så enkelt som en e-post med et fint bilde av dere, eller kanskje en liten filmsnutt tatt med mobilen hvor dere deler det glade bryllupsbudskapet. Hvis dere eller noen dere kjenner er gode i Photoshop eller på filmredigering, er mulighetene nærmest uendelige. Men det trenger ikke være så avansert, det viktigste er tross alt budskapet.

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER