Hver dag er en fest

Hvorfor ikke gjøre litt ekstra ut av en tirsdag?
Inviter naboen eller venner til en uformell middag, med omtanke for både store og små.

En stor kjele med varm suppe, brytebrød og et pent servise – og vips! Så blir en enkel middag plutselig et høydepunkt i en travel hverdag.
En dekorativ støpejernsgryte midt på bordet bidrar både til fin oppdekking og uformell stemning. Hvem vil vel ikke inviteres over til naboen på et lite suppelag?

Det enkle er faktisk ofte er det beste. Friske bær, med krem eller kesam og med hakkede mandler på toppen til de voksne. Oppskårne epler i hver sin skål til små. Hemmeligheten ligger i å gi hverdagen et pust av fest, med pent servise, lys og matchende servietter.  La ellers gjerne barna hjelpe til, det bidrar til bedre appetitt!

Tekst til hovedbilde:
Fint og uformelt på en gang: Servise og barneservise: Sophie Conran fra Portmeirion. Glass: French Country fra Cleo Home. Karaffel: Carafe fra Denizli.

Tekst til bilde 2
Barna vil gjerne hjelpe til å lage suppe med hver sin kniv– og da er det lurt at en voksen holder seg i nærheten. Kniver fra Kitchen Essentials. Skjærebrettsystem: Index Advance fra Joseph Joseph. Dream rillet vase passer yppelig til tulipaner.

Tekst til bilde 3
Det lett rustikke serviset fra Sophie Conran har sjenerøse former og passer like godt til hverdag som til fest. Her mot tydelige kontrastfarger, varm rød støpejernsgryte og servietter i kald blå. Servise: Sophie Conran fra Portmeirion.Glass: French Country fra Cleo Home.Karaffel: Carafe fra Denizli.
Hvorfor ikke servere desserten fra romantiske vinglass? Artig og ekslusivt på en gang. Glass: French Country fra Cleo Home.

Tekst til bilde 4
Eget barneservice fra Sophie Conran. Husk at oppskåren frukt er ekstra attraktivt! Sophie Conran barneservise fra Portmeirion finnes i fargene blå, rosa og hvit.

Foto er tatt av: Bjørgli&Bergersen

X

Sende Bryllupsliste

Tilbake
Produkter i liste (0)

Serviser (0)

Glass (0)

Bestikk (0)

Kjøkken (0)

Interiør (0)

Diverse (0)

Andre varer (0)

GRATULERER