Vi dekker på til julefeiring med Royal Copenhagen

Royal Copenhagen sine serviser kan brukes året rundt, men det er i julen at servisene gjør sin store entré på scenen, og får skinne med alle sine deler. Sausenebb, store og små serveringsdeler og kakeasjettene blir satt i sving, og vekker minner fra tidligere julefeiringer.

 

 

Julete blomstereng

Med en grønn duk til Blå Mega Riflet sine store blomster blir borddekkingen til en julete blomstereng. Dekk på grønne glass og grønne kronelys, og ta naturen inn i julen.

 

 

Høytidelig feiring

Når man skal ha en høytidelig feiring er en klassisk borddekking fortsatt en perfekt oppskrift. For en ny formell borddekking kan man la favorittporselenet og fargerike blomster spille hovedrollen, mens duken erstattes av luksuriøse servietter, og serviettringen med et mykt bånd. Her er det serviset Musselmalt Riflet som har hovedrollen.

 

 

Den varme, røde julen

For de fleste handler julen om tradisjoner, og det er noe helt spesielt med å ta frem juleserviset. Med historiske dekorasjoner fra 1783 rammer serviset fortsatt inn den klassiske, danske juletradisjonen. Få den varme julestemningen ved å dekke på en rød duk, bestikk i gull og dekorer med en vakker julekrans – akkurat som grangirlanderen kranser inn hver servisedel på Stjerneriflet jul.

 

 

Stilren borddekking

Imponer gjestene med en stilren borddekking med vakre detaljer. Gullbestikket gir et varmere uttrykk, og tar opp fargen fra dekorasjonen i serviset. Noe grønt bundet med et fint bånd rundt servietten, og skaper en minimalistisk perfeksjon.

 

 

Julefrokosten

Det er mye godt som skal serveres til jul, og selv om middagen spiller en stor rolle så vil mange si at frokostene og kakene er vel så viktig. Ekstra hyggelig blir det servert på Stjerneriflet Jul som har alt du trenger til serveringen.

 

 

Se hele vårt sortiment på Royal Copenhagen her.

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.