Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Gifteplaner? Vinn romantisk tur for to!

Nå gir vi alle brudepar muligheten til å vinne en reise til spennende, smakfulle – og ikke minst romantiske – København. Delta innen 1. september!

 

København er sjelden en dårlig idé, heller ikke når dere er nygifte og klare for nye eventyr! Fra design og gastronomi, via kultur og historie, til shopping og «smørrebrød»: Storbyen København har noe for alle.

Skal du gifte deg? Da har du nå muligheten til å bli med i trekningen av en reise til København for deg og din utkårede.

 

Om premien:

Vinneren får flybilletter tur/retur København til en verdi av inntil kr 3000,-. Med to netter på hotell med oppgradert dobbeltrom, kan dere bo godt mens dere er på tur. Dere får også inngangsbilletter til Tivoli og vi spanderer også en middag på restauranten Köd som ligger i hjertet av den danske storbyen. Premien har en total verdi på kr 15.000,- og må benyttes innen 12 måneder.

 

Slik deltar du i konkurransen:

1. Opprett bryllupsliste hos Tilbords, på nett eller i butikk. Gaveønskene må ha en total verdi på min. kr 5000,-

2. En Sabor støpejernsgryte i valgfri størrelse må være et av ønskene på bryllupslisten

3. Delta innen 1. september 2023

 

Vi hjelper deg med bryllupslisten!

Dersom dere ønsker, setter vi gjerne av dedikert tid til å hjelpe dere med bryllupslisten i butikk. Her kan du få hjelp og råd til hva listen bør inneholde, i tillegg til at vi kan fortelle mer om servise, glass, bestikk og mer. Les mer og avtal tid

 

Støpejernsgryte fra Sabor – et robust valg!

Med sin høye kvalitet kan en støpejernsgryte fra Sabor vare i flere generasjoner. Disse grytene har en unik evne til å holde på varmen, og er derfor ideelle når du skal lage mat som krever høy og jevn temperatur. Gryterett? Stek? Grytebrød? Da er en støpejernsgryte din perfekte partner på kjøkkenet.

 

Støpejernsgryter finnes i mange størrelser og farger. Se her for å finne din favoritt!

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.