Hopp til hovedinnholdet

Eva Solo To Go støtter kampen for et plastfritt hav

Når du velger et av de gjenbrukbare To Go-produktene fra Eva Solo, støtter du automatisk oppsamling av plast i havet gjennom organisasjonen ReSea Project.

 

 

Eva Solo har valgt å ta opp kampen mot engangsemballasje siden 2012 med sine gjenbrukbare vannflasker og termokopper. Nå går Eva Solo også inn i kampen mot plast som flyter rundt i havene, gjennom samarbeidet med ReSea Project. Eva Solo har forpliktet seg til å finansiere oppsamling av 3,5 tonn plast fra havet i løpet av 2021. Så bytt ut flasken eller kaffekoppen i engangsplast med en gjenbrukbar løsning, og støtt samtidig opprydding i havet.

 

ReSea Project er en dansk organisasjon som har som mål å rense havet vårt ved å fjerne plast, resirkulere den og øke bevisstheten om riktig avfallshåndtering. Oppsamlingsløsningen til ReSea Project er sirkulær og drives av lokalsamfunn i Indonesia. Dette er en sosial innsats overfor fiskere og lokalsamfunn, og den har for delen av å skape arbeidsplasser og forbedre levekårene i de involverte lokalsamfunnene, samtidig som den bidrar til resirkulering av plast for å redusere produksjonen av ny plast.

 

 

Når du velger et av de gjenbrukbare To Go-produktene fra Eva Solo, støtter du automatisk oppsamling av plast i havet gjennom denne organisasjonen. I tillegg gjør du også miljøet en tjeneste ved å minimere bruken av engangskopper og -flasker.

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.