Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Eva Solo To Go støtter kampen for et plastfritt hav

Når du velger et av de gjenbrukbare To Go-produktene fra Eva Solo, støtter du automatisk oppsamling av plast i havet gjennom organisasjonen ReSea Project.

 

 

Eva Solo har valgt å ta opp kampen mot engangsemballasje siden 2012 med sine gjenbrukbare vannflasker og termokopper. Nå går Eva Solo også inn i kampen mot plast som flyter rundt i havene, gjennom samarbeidet med ReSea Project. Eva Solo har forpliktet seg til å finansiere oppsamling av 3,5 tonn plast fra havet i løpet av 2021. Så bytt ut flasken eller kaffekoppen i engangsplast med en gjenbrukbar løsning, og støtt samtidig opprydding i havet.

 

ReSea Project er en dansk organisasjon som har som mål å rense havet vårt ved å fjerne plast, resirkulere den og øke bevisstheten om riktig avfallshåndtering. Oppsamlingsløsningen til ReSea Project er sirkulær og drives av lokalsamfunn i Indonesia. Dette er en sosial innsats overfor fiskere og lokalsamfunn, og den har for delen av å skape arbeidsplasser og forbedre levekårene i de involverte lokalsamfunnene, samtidig som den bidrar til resirkulering av plast for å redusere produksjonen av ny plast.

 

 

Når du velger et av de gjenbrukbare To Go-produktene fra Eva Solo, støtter du automatisk oppsamling av plast i havet gjennom denne organisasjonen. I tillegg gjør du også miljøet en tjeneste ved å minimere bruken av engangskopper og -flasker.

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.