Vår stylist har plukket ut sine julefavoritter

Nå er det julestemning hos oss og vi har fått inn mye lekkert til jul! Vår stylist har tatt en titt i vår nye kundeavis og plukket ut sine julefavoritter.

 


Nina Eik Hetland jobber som interiørstylist og deler interiørinspirasjon fra eget hjem på Instagram under navnet @happy_habitat. Nå har hun tatt en titt i vår nye kundeavis og plukket ut sine julefavoritter. 

 

Medusa Copenhagen julefigurer
Rie & Maj-Britt Bidstrup er mor og datter – og designerne bak Medusa-Copenhagen. Sammen har de skapt et unikt univers hvor alt er mulig. Sortimentet strekker seg fra festlige figurer til praktisk servise – til jul og resten av året. Medusas finurlige univers er formet med hjertet, håndstøpt med humør og håndmalt med glede!

 

Nobili lyslykter
De flotte Nobili-lysestakene fra Kähler tar utgangspunkt i gjenkjennelige nordiske juletradisjoner. Telysestakene finnes i en rund form og en kjegleform (juletre). Disse telysholderne skaper en koselig stemning og vil gi omgivelsene varme og sjel. Lysestakene kan stå alene eller som en del av et unikt designtablå.

 

Julemorgen serviset
Julemorgen er et benporselen som deler personlige juleminner, og håper å inspirere nye generasjoners juletradisjoner – nostalgisk, men likevel dempet moderne.

 

Karen Blixen juleoppheng
Skap en herlig julestemning i hele hjemmet med julepynt fra Karen Blixens Jul. Alle figurer kommer med bånd for oppheng. Perfekt som pynt i vinduer, eller på juletreet.

 

Georg Jensen Season adventsstake
Adventsstakens form kommer fra den tradisjonelle julekransen. Den er enkel slik at du har muligheten til å legge til ditt eget julepreg. Ved juletider kan du pynte lysestae med gran eller røde bånd og lage en fantastisk julepynt.

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.