Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kvinnelige designere og gründere! Kvinnedagen 8. mars

Hurra for kvinnedagen! Tilbords markerer dagen med å løfte frem og hylle våre fantastiske kvinnelige designere og gründere!

 

Sara Woodrow

Kunstner & designer | Kosta Boda

 

 

Kolleksjonen All about you er designet av Sara Woodrow for det, svenske glassverket Kosta Boda. Glass seriens rene og nøysomme design er dekorert med motiv tydelig inspirert fra moteverden.

 

 

Christiane Schaumburg-Müller

Designer, skuespiller & TV-personlighet | RAW

 

 

Sammen med Aida har Christiane lyktes med å overføre sin estetiske sans til tallerkener, bestikk, servietter, skåler og skjærefjøler. Designet er nordisk, tidløst, i god kvalitet – og til priser som alle kan ha råd til. Designerens lidenskap er å gi alle muligheten til å smakfull stil inn i hjemmet.

 

 

 

 

Linda S. Walsøe

Gründer, designer og kreativ leder | Wik & Walsøe

 

 

Linda S. Walsøe hadde tidlig en drøm om å skape et produktunivers av høy kvalitet og tidløst design; hun ville skape produkter som kunne gå videre i generasjoner.

I 2006 forlot hun jobben sin i designbransjen og var med på å grunnlegge designstudioet Wik & Walsøe, et selskap hun nå eier og er kreativ leder for. Med Wik & Walsøe har hun skapt et vakkert og innbydende univers av glass og porselen, inspirert av skandinavisk natur, kultur og mytologi.

 

 

 

Camilla Prytz

Glasskunstner og smykkedesigner | Magnor

 

 

Camilla Prytz er en anerkjent glasskunstner og smykkedesigner, som har arbeidet med glass, smykker og emalje i over 25 år, og har hatt mange utstillinger i inn- og utland. Hun er utdannet glassblåser ved Kosta Boda, og har drevet sitt eget verksted og smykkemerke siden 90-tallet.

Smykkene har blitt brukt av kjendiser/ kongelige over hele verden. Nå er Camilla tilbake der hun startet, nemlig med glassblåsing. Hun brenner for gamle håndverkstradisjoner og kortreist design. Camilla Prytz har designet seriene ZEBRA, SWIRL og UNIK for Magnor.

 

 

 

Camilla Håvemoen

Gründer | Fruityfriendly 

 

 

Fruityfriendly - et trendy, fargerikt og vegansk konsept med inspirasjon fra land som USA, Tyskland og Canada. 

Konseptet bak fruityfriendly gir en fornøyelse av bakeglede i form av fantasifullt design, håndblandet sprinkle mikser, nydelige pulverfarger og masse bakeartikler!

Verdiene bak fruityfriendly er å utvikle naturlige produkter som gir bakeglede og samtidig tar frem det kreative i deg. Det skal være morsomt å bake, for det er bare fantasien som setter grenser.

 

 

 

Teresa Bergerud

Designer | Magnor

 

 

Teresa Bergerud er utdannet ved Høgskolen i Akershus og har cand. mag i estetiske fag basert på BA grad i formgiving og produktdesign. Hun har erfaring fra eget designbyrå, Gulberg Design.

Teresa Bergerud har en dragning mot 50-60-tallsdesign og lar seg inspirere av den tidens formgivning. Hun er også interessert i produksjonsteknikker og har brukt mye tid i glasshytta sammen med glassblåserne for å komme frem til nytt og vakkert design – gjerne basert på gamle teknikker. Teresa står bak designet på de populære glassene ALBA fra Magnor glassverk. Glassene har blitt godt kjent gjennom tv-serien «Hver gang vi møtes» på TV2.

 

 

 

Ingebjørg Rangøy Sjåland

Illustratør & gründer | Lykketegning

 

 

Det hele startet med et ganske så kjedelig kurs i regi av arbeidsplassen hvor løsningen ble å ta frem kulepennen og skrible litt i blokka. Det fortsatte med deling av små, søte illustrasjoner til familie og venner før Lykketegning ble opprettet som firma i 2015. Siden da har universet blitt utvidet med blant annet krus, vinglass, champagneskåler og barneservise. 

 

 

Marianne Stensrud

Formgiver, eksponeringsdesigner og scenograf | Magnor

 

 

Marianne Stensrud er utdannet eksponeringsdesigner fra Westerdals, hvor hun også har jobbet som lærer. I dag arbeider hun som kreativ leder i Bohus, og som scenograf på en rekke kjente tv-produksjoner. Marianne er kanskje mest kjent for sitt arbeid på "Hver gang vi møtes".

Hun har lang erfaring, og har gjennom mange år jobbet med interiør, form, farge og materialvalg for å skape unike miljøer. Hun henter sin inspirasjon fra naturen, og liker kontrasten mellom gammelt håndverk og moderne design når hun skal skape gode miljøer. Lunhet, lys og varme farger sammen med nytt og gammelt er gjennomgående i Marianne Stensruds design. For Magnor Glassverk har hun nå formgitt designlampen KLEM.

 

 

 Mona Stenseth Erlandsen 

 Billedkunstner og illustratør | Emmeselle

 

 

Emmeselle er en norsk produsent og leverandør av kommersiell kunst basert på streken til billedkunstner/illustratør Mona Stenseth Erlandsen. Siden 2012 har de produsert kunstkort og kunsttrykk med fokus på norsk identitet og kultur. 

 

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.