Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Japanske kniver av ypperste kvalitet!

Enten du er proff eller hobbykokk, så fortjener du det beste utstyret. Sekiryu gir deg det ypperste av japansk håndverk, styrke og presisjon. Ta matlagingen til et nytt nivå med sylskarp kvalitet!

 

 

 


Det er lite som kan måle seg med den rette kniven når du står på kjøkkenet med alle de gode råvarene. Fra Seki, Japans sverdsentrum, introduserer vi Sekiryu kjøkkenkniver – eldgammel tradisjon og mesterlig håndverk forenet med alt fra hobbykokker til proffene. Vi kaller det ren og skjær glede!

 

 

 

 

Byen Seki i Japan har vært kjent som Japans sverdsentrum i over 700 år. Her har man gjennom århundrer perfeksjonert sverd- og knivproduksjonen med enheten mellom menneske og redskap som det høyeste målet.

 

 

 

 

Knivene har en legering av ekstra hardt stål, som inneholder blant annet molybden, wolfram og ferrovanadium som gjør knivens egg ekstra slitesterk og rustfri.

 

Molybden gjør at stålet tåler høyere produksjonstemperatur og dermed blir mer robust. Molybden gir også en slippeffekt som gjør at kniven både glir bedre gjennom råvarene og blir lettere å rengjøre. Wolfram gjør stålet hardere og forlenger skarpheten til kniveggen

 

 

 

 

Håndtaket er laget av spesialbehandlet treverk som igjen er beskyttet av et slitesterkt POM. Resultatet er et flott håndtak med naturlig trestruktur, god slitestyrke og høy kjemikalieresistens. Dermed har du et sikkert og godt grep på en perfekt balansert kniv, utviklet for presisjon og kokkekunst.

 

 

 

 

Skal du nå toppen blir kun det beste godt nok, og der har Aleksander og Sekiryu funnet hverandre.

- Det handler om ren og skjær glede, enten du jobber med de beste knivene, eller spiser den beste maten.

Aleksander Vartdal, Vinner av Årets Unge Kokk 2019 og en av fem kandidater til Årets Kokk 2021 i regi av Bocuse d´Or Norge. 

 

 

 

 

 

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.