Cathrineholm Stripes bolle 14 cm lys blå
Cathrineholm Stripes bolle 14 cm lys blå

Cathrineholm

Stripes bolle 14 cm lys blå

  • Passer godt inn i den skandinaviske stilen
  • Perfekt til frukt, salat, lørdagskos og tilbehør
  • Finnes i flere friske farger og størrelser

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Lys blå bolle 14 cm. Begi deg ned memory lane med de fargerike emaljeskålene i Stripes Collection fra emaljeverket Cathrineholm. Stripes Collection er formgitt av den norske emaljekunstneren Grete Prytz Kittelsen, som samarbeidet med Cathrineholm på 1950- og 1960-tallet. Et samarbeid som høstet stor internasjonal anerkjennelse. Formen er relativt enkel, men lett gjenkjennelig med sine friske farger, som passer inn i den skandinaviske stilen. Emaljeskålene kan brukes som en del av den klassiske, skandinaviske boliginnredningen, som frukt- eller salatskål og mye mer.

D14, H5.8 cm
Volum: 6 dl
Produktdetaljer
EAN:
5706447053191
Artikkelnummer:
60200595
Merke:
Cathrineholm
Serie:
Stripes
Kategori:
Skåler og boller

Design og materiale
Farge:
Blå
Farge spesifikasjon:
Lys blå
Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.