Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

-38%
Magnor Wood stormlykt 28 cm
Magnor Wood stormlykt 28 cm
Magnor Wood stormlykt 28 cm
Lagertømming

Magnor

Wood stormlykt 28 cm

  • Stor og lukseriøs - midtpunktet i interiøret
  • Munnblåst og håndlaget glass med lyslasert eikesokkel
  • God plass til å legge stener, skjell, gress, kongler og lyng

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.

Beskrivelse

WOOD er en gedigen og luksuriøs stormlykt, designet av interiørdesigneren Halvor Bakke. Halvor Bakke elsker kontraster i materialer han arbeider med, og har her kombinert sobert treverk med funklende glass. Resultatet har blitt til en unik stormlykt som vil være selve midtpunktet i interiøret og som bare oser design. I Halvors Bakkes eget barndomshjem var det alltid tente lys om kveldene, noe som ga en hyggelig og varm stemning. Disse gode minnene i kombinasjon med behovet for et smykke til hjemmet, er hans inspirasjon til stormlykten WOOD. WOOD kommer som en klar stormlykt i munnblåst og håndlaget glass med lyslasert eikesokkel. Formspråket er maskulint og stramt, med en følelse av luksus. Selve glasslykten er 26 cm høy og 22 cm i diameter. Her er det god plass til å legge i det man finner i naturen som stener, skjell, gress, kongler og lyng - eller hvis man bare ønsker å holde den helt enkel med bare et kubbelys eller bruke den som vase til blomster og strå. Halvor Bakke har stylet hjemmene våre i en årrekke, nå har han laget et ekte smykke som vil bli midtpunktet uansett anledning og årstid. Dette er hverdagsluksus og hygge på sitt aller beste.
Produktdetaljer
EAN:
7026173093000
Artikkelnummer:
309300
Merke:
Magnor
Serie:
Magnor Lys
Kategori:
Lyslykter og telysholdere

Spesifikasjoner
Høyde:
28 cm
Bredde:
24.5 cm
Design og materiale
Designer:
Halvor Bakke
Farge:
Tre
Materiale:
Glass
Material spesifikasjon:
Glass, tre
Vedlikehold og bruk
Tåler maskinvask:
Nei
Håndvask anbefales:
Ja
Merkevaren

Magnor Glassverk ble grunnlagt i 1896. De er stolte av sin historie, men er også opptatt av å utvikle seg. Hvert år lanserer de to nye kolleksjoner. De ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Alle deres glass og krystallprodukter er laget for hånd.

Se flere produkter fra Magnor

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.