Du har ingen varer i handlekurven.

Kaninpizza oppskrift

Bunn (nok til 1 stor eller 2 små pizza):

  • 1⁄2 pk fersk gjær
  • 2 1⁄2 dl lunkent vann
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 6 dl hvetemel
 

Slik gjør du

Rør ut gjær i vann. Ha væsken i en eltebolle og tilsett salt, sukker og olje. Spe med mel til passe konsistens, ikke for tørr. La deigen heve i bollen under klede til dobbel størrelse, ca 30 min. Elt og kjevle ut til en rund pizzabunn, dra i deigen og tvinn to kaninører på pizzaen.

Topp med tomatsaus, grønnsaker og ost.

250 grader i 10 min.

Når ungene ivrer etter den evige favoritt, pizza, kan de kanskje skjerpe appetitten ved å lage den selv?
Selv med kaninører er det ikke vanskeligere enn at barna  ordner det meste på egenhånd.