Filetkniv 17 cm

Sabor

Filetkniv 17 cm

Sabor Balance er en førsteklasses knivserie med optimal balanse, skarphet og hardhet. På kjøkkenet e... les mer

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller kundeservice@tilbords.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Beskrivelse

Sabor Balance er en førsteklasses knivserie med optimal balanse, skarphet og hardhet. På kjøkkenet er kniven det mest brukte verktøyet, og enhver som bruker litt tid på matlaging, vet at en god kniv kutter like mye av arbeidsmengden som av grønnsakene. Knivserien er designet og utviklet av det prisbelønte designbyrået Murken Hansen i Tyskland. Sabor Balance ligger godt i hånden, og gir assosiasjoner til et profesjonelt kjøkkenliv - hjemme. Det er særlig tre faktorer som kjennetegner en god kniv. Hardhet, sliping og håndtak. Hardheten avhenger av stålsammensetningen og varmebehandlingen som er brukt i produksjonen, og måles på Rockwell-skalaen. Knivene fra Sabor Balance er helsmidd i rustfritt X50CrMoV15 stål med en hardhet på 56-58 Rockwell, med håndtak av kompositt, for bedre kjøkkenhygiene. Vi anbefaler at du alltid vasker knivene for hånd umiddelbart etter bruk, og at kniven tørkes godt etterpå. For å holde kniven like skarp år etter år, anbefales det at de skjerpes jevnlig. Lite og ofte, er en god regel for skjerping. Sabor Balance dekker alle dine knivbehov. Med et bredt sortiment av kniver, har du den perfekte kniv til alle bruksområder. Vi anbefaler at du tenker godt gjennom hvilket bruk du trenger kniv til, når du velger deg en kniv. Knivens form og egg har en funksjon. I serien Sabor Balance finner du blant annet kokkekniv, brødkniv, santukokniv, trancherkniv, universalkniv, grønnsakskniv, rotkniv, tomatkniv og ostekniv.
Produktdetaljer
EAN:
7057351215198
Artikkelnummer:
9566310
Merke:
Sabor

Velg butikk

Hent og betal i din lokale Tilbords-butikk 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider. Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.